İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Aziz Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

İHL Meslek Dersleri öğretmenleri ve öğrencilerimizin katkılarıyla Sancaktepe Aziz Bayraktar Camii’nde ‘Kadir Gecesi’ programımızı icra ettik.

“Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa’fü anni.”

(Allahım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni bağışla!)

Nis

E -twinning kulübünün düzenlemiş olduğu "Güvenli İnternet Günü" ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme semineri yapıldı ve  çalışmalarımız öğrencilerimiz tarafından okul panosunda sergilendi.

Şbt

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZN DİKKATİNE

SORUMLULUK SINAVLARI 12-23 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA SORUMLULUK SINAVLARI YAPILACAKTIR.

SORUMLU OLDUĞUNUZ DERSLERE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

meb_iys_dosyalar/34/40/970051/dosyalar/2024_02/07112121_sorumlulukdersiolanogrenciler.pdf

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin kaleminden oluşan Bayraktar Dergisi 9. yılında 10. sayısı ile Aziz Bayraktar  İmam Hatip Lisesi ailesi ve tüm eğitim camiası ile buluştu. 10. sayısında dostluk konusunun ele alındığı sayıda bir çok alanda farklı çalışmalarda bulunmakta. Hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Derginin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/34/40/970051/dosyalar/2024_02/06102142_bayraktar_10_butun_compressed.pdf