İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Aziz Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Recep KOCAMAN - Müdür Yardımcısı

Branşı; İmam Hatip Meslek Dersleri Öğretmenlği

İdari Sorumluluğu; 12. Sınıfların Tüm İş Ve İşlemleri, Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Sorumlu Müdür Yardımcısı.

1986 Şişli doğumlu olan müdür yardımcımız ilk okulu Kağıthane Metehan İlköğretimde tamamladıktan sonra Beşiktaş Sinanpaşa Camii Kuran Kursuna kaydı yapıldı ve temel kuran eğitimini aldıktan sonra Kağıthane Emniyetevler Kuran Kursunda hafızlık eğitimini tamamladı.

Aynı süreçte Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarla vererek 2003 yılında Kağıthane İmam Hatip Lisesine kaydoldu.

2006 yılında  İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Üsküdar Bağlarbaşında bulunan İlim İrşad Vakfında temel islami ilimler eğitimi alırken yanı sıra yürüttüğü uzaktan eğitim lisans tamamlama prgramı ile Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2010 yılında mezun oldu.

2011 yılında İstanbul Üniversitesinden pedagojik formasyon eğitimini alarak 2012 yılı şubat ayında Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atanmıştır.